{"st":1,"faq":"
\n\t

Membership & Rewards<\/h2>\n\n\t
\n \t\n \t\tWat is de opzegtermijn voor een membership? \t\t<\/i><\/span>\n \t<\/a>\n \t
\n \t\t

Memberships kunnen ten alle tijden worden opgezegd. Opzegging geschiedt vanaf de eerste kalenderdag van de maand, met inachtneming van een opzegtermijn van één maand<\/strong>.
\r\n
\r\nMocht u een membership van een kwartaal of jaarlijks hebben afgesloten dan geld de opzegging na de afgesproken (contract) periode.
\r\n
\r\nIndien de Opdrachtgever of Freelancer bij een kwartaal of jaarlijks membership, niet voor het verstrijken van de minimumtermijn de wens tot opzegging kenbaar heeft gemaakt, wordt de overeenkomst automatisch omgezet naar onbepaalde tijd, met inachtneming van een opzegtermijn van één maand.<\/p>\r\n \t<\/div>\n \t\n <\/div>\n \n\t

\n \t\n \t\tKan ik mijn membership upgraden of downgraden? \t\t<\/i><\/span>\n \t<\/a>\n \t
\n \t\t

U kunt uw membership ten alle tijden upgraden.
\r\n
\r\nHeeft u een kwartaal of jaarlijks membership afgesloten en wilt u deze upgraden? Dan is het alleen mogelijk voor dezelfde termijn of langer.
\r\n
\r\nDowngraden is alleen mogelijk na de afgesproken (contract) periode.
\r\n
\r\n
\r\nLet op!<\/strong>
\r\nAls je een uitnodiging voor een opdracht van de opdrachtgever hebt ontvangen, heb je niet <\/strong>meer de mogelijkheid om je membership te upgraden totdat de opdrachtgever je heeft aangenomen, afgewezen of jij zelf de opdracht hebt afgemeld.
Heb je op dat moment een gratis membership dan kan je geen gebruik meer maken van de kortingen bij een betaald membership. Upgrade daarom zo snel mogelijk uw account zodat u direct van de kortingen kunt genieten bij het vinden van een opdracht.<\/p>\r\n \t<\/div>\n \t\n <\/div>\n \n\t

\n \t\n \t\tWat maakt een \u2018Voordelig\u2019 membership zo interessant? \t\t<\/i><\/span>\n \t<\/a>\n \t
\n \t\t

Met een Voordelig membership voor freelancers ga jij meer verdienen dan bij een Gratis membership als je een opdracht hebt!
\r\n
\r\nMocht je bijvoorbeeld €60 per uur verdienen op een 160 uur werkmaand, dan houd je €3.217,20 per jaar meer over<\/strong> dan bij een Gratis membership. Mocht je een hoger uurtarief hebben dan verdien je nog meer!
\r\n
\r\nOok krijg je voor elke opdracht een 360º feedback rapport t.w.v. €110. In het rating rapport krijg jij inzicht in jouw kwaliteiten en bied het jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
\r\n
\r\nBekijk
Membership Voordelig<\/a> voor meer informatie.<\/p>\r\n \t<\/div>\n \t\n <\/div>\n \n\t

\n \t\n \t\tWat maakt een \u2018Compleet\u2019 membership zo interessant? \t\t<\/i><\/span>\n \t<\/a>\n \t
\n \t\t

Met een Compleet membership voor freelancers ga jij meer verdienen dan bij een Gratis membership als je een opdracht hebt!
\r\n
\r\nMocht je bijvoorbeeld €60 per uur verdienen op een 160 uur werkmaand, dan houd je €4.368 per jaar meer over<\/strong> dan bij een Gratis membership. Mocht je een hoger uurtarief hebben dan verdien je nog meer!
\r\n
\r\nOok krijg je voor elke opdracht een 360º feedback rapport t.w.v. €110. In het rating rapport krijg jij inzicht in jouw kwaliteiten en bied het jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
\r\n
\r\nBekijk
Membership Compleet<\/a> voor meer informatie.<\/p>\r\n \t<\/div>\n \t\n <\/div>\n \n\t